Menü

KönyvtárMozi beszámoló 2023

A települések közül Velemben vetítették a legtöbb alkotást. A legtöbb alkalommal vetítő település Táplánszentkereszt és Velem volt. A legmagasabb éves nézőszámmal vetítő település Sorokpolány volt.
KönyvtárMozi keretében 3 darab esélyegyenlőségi filmvetítés tartottunk a rumi könyvtárban Boros Ferenc szakmai koordinálásával, melyen a Rum-Kastély EGYMI sajátos nevelési igényű diákjai nagy örömmel vettek részt.

A KönyvtárMozi hatására a Góri Faluház a Berzsenyi Dániel Könyvtár egyműködésével és Boros Ferenc szakmai segítségével a góri fiatalok egy rövidfilmes ötlete (JátsszMa!is megvalósulhatott. Vidám hangulatban zajlott az izgalmas forgatás, az ötletelés a forgatókönyvön, a film vágása és a bemutató is.
Karakón a Berzsenyi Dániel Könyvtár egyműködésével, a helyi fiatalok részvételével készülhetett el a Hajsza című rövid burleszk.

 
 
 
Boros Ferenc a KönyvtárMozi koordinátora 2023.05.10-én a Vasi TIT székházban MozgóKépKeretek - A film tereinek jelene és jövője (X. Savaria Filmszemle kísérő rendezvénye) című szakmai konferencián tartott előadást a KönyvtárMozi Vas megyében címmel.
2023.05.31-én Pócsmegyeren a 10 éves a KSZR konferencián tartott szakmai előadást a KönyvtárMozi Vas megyében címmel.